Du er her: Nyheder -> Side 3  
 

Nyheder gennem tiderne

Blomster - igen i 2007

Oprettet: torsdag den 31. maj 2007

Lidt sent måske - men igen i år er der selvfølgelig blomsterfestival i Bangsbo botaniske have i Frederikshavn. Det sker som altid første weekend i juni. Læs mere om festivallen på linket herunder. 

[ Læs mere ]



Muldvarpejagt

Oprettet: lørdag den 13. januar 2007

Jeg har muldvarpe på godset - og gør en ihærdig indsats for at komme dem til livs. Jeg har fanget 6 stk i efterårets løb, og har pt. 5 sakse stående rundt omkring. 

På tv2-nyhederne kan man se at de også har problemet med muldvarpe i tyskland -  se linket herunder. Det kan faktisk være en farlig beskæftigelse :-)

[ Læs mere ]



Jagt

Oprettet: torsdag den 30. november 2006

Intet nyt et godt nyt siges der ..... i så fald må det jo gå godt her i Gartneriet :-)

 Som nybagt "godsejer" er der ikke tid til det hele, sommeren er gået med opstilling af drivhus, få de store linier af haven på plads og så græsklipning....

 En hund er der selvfølgelig også på et gods som dette - en korthåret  (iflg. stambogen i hvert fald) gravhund, Vega. Og i dag tog hun sin første mosegris. Det bliver forhåbentlig til mange flere. 



Blomsterfestival

Oprettet: tirsdag den 30. maj 2006

For 11. år i træk er der blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have i Frederikshavn.

Undertegnede har igen i år en stand med salg af planter.         

[ Læs mere ]



Nyt haveår på vej

Oprettet: onsdag den 8. februar 2006

Nu er sneen forsvundet, næsten da. Godt nok er det endnu ikke forår, men man kan da høre på fuglene at det nærmer sig. Sne og frost har jeg det egentlig ok med, så længe det er om vinteren. Men lige præcis denne vinter har jeg tusind ting som ville kunne laves hvis det havde været mildt vejr. Jeg skal både have plantet læbælte, lavet diverse ting i haven og ikke mindst have sat drivhus op. Nu lader det til at jeg snart kan komme i gang med nogle af disse ting.



Nyt design

Oprettet: mandag den 2. januar 2006

Gartneriet er flyttet til nyt webhotel - og der er kommet ny indpakning af siden. Ikke alt er i det nye design endnu, der kan også gå lang tid inden det kommer så langt. (Der er trods alt gået over et år fra jeg fik lavet det her nye design til jeg fik det lagt op ....)



Masser af nye links

Oprettet: søndag den 11. december 2005

Hmmm.... det er da vist alt for lang tid siden jeg sidst har siddet og tjekket hvilke links der er blevet 'tilmeldt'. Der var godt nok mange, en del rigtig gode.



Godsejer :-)

Oprettet: mandag den 7. november 2005

Længe siden sidste nyhed her på siden .... det skyldes til dels forårets travlhed, men i særdeleshed at jeg er gået hen og blevet godsejer :-) Har købt et nedlagt landbrug med 2 hektar jord til, bl.a. en lille skov. Den slags kræver en indsats, inden man er ordentligt på plads. Og så giver det jo heller ikke mere tid at man lige har et mindre drivhus på 480m2 der skal stilles op. Eller at jeg på fredag får mig en lille gravhundehvalp.
Billeder af godset kan ses på nedenstående link

[ Læs mere ]



Blomsterfestival i Frederikshavn

Oprettet: onsdag den 25. maj 2005

I år holder denne hyggelige festival 10 års jubilæum. Det sker i weekenden 4. og 5. juni. Undertegnede vil igen i år være at finde på en af standene på festivallen som finder sted i Bangsbo Botaniske have. Som sædvanlig er der garanti for godt vejr denne weekend, så bare mød op :-)

[ Læs mere ]



Forår eller hvad?

Oprettet: søndag den 6. marts 2005

Kalenderen siger forår, men termometeret og et kig ud af vinduet siger vinter :-( I nat havde vi her næsten 13 graders frost. Og det varmeste i går var 1,5 frostgrader på nordsiden af huset. Ikke ligefrem forår.... Alligevel har solen så meget magt at sneen smelter lidt hver dag, til trods for dagsfrost. Fuglene er begyndt at kvidre lystigt og søge med fuglekasserne. Og de første forårsblomster, eranthis og vintergækker, er allerede ved at være afblomstrede. Så det må da vist være forår.



< 1 2 3 4 5 6 7 >
Side 3 af 7