Du er her: Artikler -> Grupper -> Haven og computeren -> Sierra Landdesigner 5  
 

Sierra Landdesigner 5

Landdesigner 5 - Tidspunktsvælger
Landdesigner 5 - Tidspunktsvælger


Landdesigner 5 - Årstidsvælger
Landdesigner 5 - Årstidsvælger


Landdesigner 5 - Plantegning 1
Landdesigner 5 - Plantegning 1


Landdesigner 5 - vinter
Landdesigner 5 - vinter


Landdesigner 5 - efterår
Landdesigner 5 - efterår


Landdesigner 5 - sommer
Landdesigner 5 - sommer


Landdesigner 5 - forår
Landdesigner 5 - forår


Landdesigner 5 - Plantegning 2
Landdesigner 5 - Plantegning 2


Hermed en (mini) anmeldelse af "Sierra LandDesigner 5.0":

Jeg har haft produktet i mindre end 24 timer, men havde mulighed for, at "lege" med det en 4-6 timer i går aftes - såååååååå, alt med måde ;-)))

Programmet er som udgangspunkt "wizzard-baseret", noget som jeg personligt hader som pesten, men det viste sig relatitvt hurtigt, at disse wizzards ikke er så tåbelige endda. De har vist sig ikke at være så generende som først antaget, da man kan vende tilbage til dem på et senere tidpunkt og ændre sine opsætninger af f.eks. hus-placering eller udseende.

Nu vi er ved huse, det er ikke programmets egentlige formål at tegne huse og i det lys må jeg sige, at det var forbløffende nemt, at tegne vores hus (en klassisk murermestervilla fra 1954, med første sal i kip). Indsætte vinduer og døre var det mindste problem af alle.

Der har været lidt tale om, om planteudbudet levede op til sortimentet i Europa/Danmark - jeg er endnu ikke faldet over dette problem. Dette kan naturligvis skyldes, at vores have ikke indeholder diverse specialiteter, men "bare" er en "almindelig" have med birk, Liguster osv.

Et absolut hit er walk-thru-funktionen, den giver en mulighed for, at gå igennem ens (nye) have - denne funktion er ganske udemærket lavet, hurtigt og pæn, specielt god er den, hvis man ikke lige har mulighed for, at gå udenfor og forstille sig den tænkte løsning. Programmet er en anelse farvelade-agtig og det tager lidt tid at vænne sig til - når man først har vænnet sig til det, så bemærker man det ikke og fryder sig i stedet over de designs man sidder og laver.

Programmet er også genialt til situationer á la: "Hvad nu hvis vi ........." - her kommer walk-thru-funktionen igen til nytte ;-)

Jeg havde håbet på, at produktet var lidt mere CAD-orienteret, så man bl.a. kunne udskrive "rigtige" haveplaner. Det er ikke tilfældet, men jo mere jeg arbejder med produktet, jo nemmere bliver det og det kan jo være, over tid, at det går op for mig, at jeg slet ikke har brug for denne funktion.

Mit største problem er, at jeg var nærig ;-)

Jeg købte kun "LandDesigner 5.0"og ikke "Complete LandDesginer 5.0", det var i mit tilfælde nok en fejl. Jeg har opdaget, at jeg har et behov for, at specialdesigne "decks" (platforme, terasser o.l.) lidt ud over det sædvanlige - surt show ;-)

Problemet er dog hverken større eller mindre end, at jeg blot må få solgt denne udgave af "LandDesigner 5.0" og så få bestilt Complete LandDesigner" i den nye udgave (ver. 6.0).

Omkring bestillingen af produktet, så købte jeg det på www.cdromshop.com for en samlet pris af $44,66 (ca. DKK 390,- inkl. fragt), hertil skal lægges told og moms på ca. DKK 65,- - der gik 4 dage fra ordren var bekræftet i Canada til der lå en lille seddel i postkassen fra min nye gode ven Postbudet ;-)

/Mark

Jeg siger tusind tak til Mark for denne anmeldelse. - Mads

Skrevet af: Webmaster, mandag den 3. april 2000
Senest opdateret af: Webmaster, lørdag den 20. oktober 2001