Du er her: Manden bag  
 

Manden bag

Det korte svar må være: Mig! ;-)

Men nu skal det jo heller ikke blive alt for kort såeee...

Som det kan ses på siden med mit livsforløb er jeg aldrig blevet udlært som gartner... Men selv om jeg er en beskeden vendelbo med hang til underdrivelse, så vil jeg pinedød have lov at kalde mig selv for gartner. Det mener jeg nemlig at være dygtig nok til!

Nok om det... I 2005 købte jeg en ejendom i Rakkeby - 2 hektar jord, noget af det eng og skov, men til mit gartneri-brug er det perfekt. Gode udhuse med masser af plads er der og et drivhus har jeg også fået sat op. Drivhuset er på 480 m2, det er indtil videre nok, men jeg ved af erfaring at drivhuse har det med at blive for små.

Jeg kan godt li' at dyrke motion, især løb og cykling. Begge dele kan jeg nemlig gøre når jeg får tid/lyst/lejlighed. I min sommerferie kan jeg godt finde på at cykle 70-100 km om dagen hvis ellers vejret er til det. Men også om vinteren bliver cyklen luftet når det bliver for meget af det gode bare at sidde inden døre og utålmodigheden er ved at melde sig.

Som gård- og gartneriejer er der desværre ikke tid nok til motion. De sidste par år er cyklingen næsten lagt på hylden, til gengæld er jeg begyndt at løbe lidt mere. Det bliver dog sjældent til mere end 5-10 km på en uge. I vintertiden er der mere tid til motion, men der er det ikke så sjovt at rende udendørs. Til gengæld kan man jo så spille volleyball - jeg spiller en gang om ugen i Vrå Volleyballklub 

Data

Navn: Mads Lie Jensen
Adresse: Rakkebyvej 334
Rakkeby
9800 Hjørring
Telefon Hvis du virkelig vil vide det, så brug de gule sider
Email: Spørgsmål om havebrug så brug gartner@gartneriet.dk
Til andet (såkaldte personlige henvendelser) brug mads@gartneriet.dk. Har du lyst til at sludre med mig så skriv endelig. Men er det spørgsmål om havebrug, så kig lige på spørgesiden først.
Icq: 25478403