Du er her: Om links  
 

Om links

Denne samling af links er for en stor dels vedkommende tilføjet af brugerne.

Simpelthen klik på 'Tilføj link' (findes også i boksen i venstre side af links-sektionen). På den side kan du indtaste nye, interessante links til andre havesider. Hvis du vil have mulighed for senere at redigere i de links du selv har tilføjet, skal du en tur forbi 'Mit Gartneriet', hvor du logger ind med brugernavn/password, og tilføjer linket derfra.

Som minimum skal indtastes siden adresse, en titel og en kort beskrivelse. Desuden bør du vælge en gruppe at placere linket i. Mener du at der mangler en gruppe til links som dit, så skriv det i 'besked'-feltet, så vil webmasteren kigge på om denne gruppe bør oprettes.

Giv også linket en karakter fra 1 til 5, hvor fem er højest. Vær realistisk. En høj karakter gør ikke i første omgang noget - dit link vil ikke blive vist først bare fordi det har en høj karakter. Hvis webmasteren mener karakteren er urealistisk vil han ændre den!

Kun links som har med indholdet her på Gartneriet at gøre, dvs. havesider i en eller anden form, vil blive accepteret. Om linket kan godkendes og vil blive accepteret er helt og aldeles op til webmasteren. Hans beslutning er endelig og kan kun omgøres mod en klækkelig bestikkelse. I den forbindelse kan oplyses at en spritny Komatsu rendegraver vil gøre underværker.

Ingen links vil blive vist på siden før de er blevet godkendt af webmaster og websidediktator Mads.

Hvis du redigerer i info om et link du selv har tilføjet, skal linket igen godkendes af diktatoren.

Har du indtastet din emailadresse da du oprettede linket, vil du få en email tilsendt første gang dit link godkendes. Ændrer du senere i linket, og dermed skal have det godkendt igen, vil der ikke blive sendt en mail. Altså kun første gang linket bliver godkendt af webmasteren vil du få en mail om det.

Tak for hjælpen.