Du er her: Links -> Side 10  
 

Videre i verden

Her er en samling af links til andre haverelaterede sider.

< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >
Side 10 af 25

BonsaiGuiden

Klik: 1255  Gruppe: Bonsai Karakter
http://www.bonsaiguiden.dk
Omfattende site om dyrkning af bonsai, med billedgalleri, brugerforum, chat, artikler og markedsplads.
 

FloraInfo

Klik: 1863  Gruppe: Haven Karakter
http://www.florainfo.dk
FloraInfo er et online planteleksikon indeholdende ca 10.000 unikke planter pr. 22-02-2003. Til planterne er der tilknyttet et eller eller flere billede(r), samt diverse oplysninger såsom latinsk navn, dansk navn, stregkode osv. Derudover er der tilknyttet etiket-og-skiltetekster, som let kan udskrives vha. Brandsoft Label program - se mere på www.brandsoft.dk - en nem måde, at lave etiketter og skilte til sin butik på. Inden så længe vil der også være mulighed for, at bestille billeder i høj opløsning, som f.eks. kan anvendes til reklame-materiale.
 

Kolonihaveportal.dk

Klik: 952  Gruppe: Haven Karakter
http://www.kolonihaveportal.dk
Her er samlet det meste om kolonihaven og kolonihavelivet. Links, historie, lovgivning, fora, køb&salg, flagdage, hvad sker ...
 

Marco´s kolonihave

Klik: 1109  Gruppe: Haven Karakter
http://www.marco.mecoweb.dk
Kolonihaveside med god beskrivelse af haven og dyrelivet. En masse billeder.
 

Fa. C. Esveld

Klik: 1241  Gruppe: Haven Karakter
http://www.esveld.nl/
En detailplanteskole i holland med et enormt udvalg i haveplanter. Det kan på det kraftigste anbefales at besøge dem hvis man kommer til Holland en dag. Men heldigvis sælger de også pr. postordre. Og deres katalog indeholder over 10.000 forskellige planter, deres hjemmeside har over 1300 mb information om disse. Desværre er baggrundsfarven på siden lavet så det er lidt besværligt at læse, men ikke værre end det kan lade sig gøre.
 

ItalianGardens.dk

Klik: 1592  Gruppe: Haven Karakter
http://www.italiangardens.dk/
En side om planter fra middelhavslandene. Her kan læses om oliventræer, citrustræer, krydderurter oa. Der er vejledninger til pasning af disse træer under danske forhold.
 

Plantetorvet

Klik: 2310  Gruppe: Haven Karakter
http://www.plantetorvet.dk
Effektiv online salg af alt til haven, planter og haveudstyr. Prøv vores planteguide, der kan hjælpe dig med det korrekte valg af planter, ud fra dine ønsker samt den lokalitet der skal tilplantes.
 

Grillhytter

Klik: 1299  Gruppe: Haven Karakter
http://www.grillhytter.dk
Grill i al slags vejr - uanset årstid. Grillhytter gæste- lyst- og sommerhuse i mange modeller. En uforglemmelig oplevelse, der skal prøves igen og igen! Leveres i elementer til selvmontage - enkelt og overskueligt. Klares på en kort weekend!
 

Koi-team

Klik: 1335  Gruppe: Dyr i haven Karakter
http://www.koi-team.dk
Danmarks førerende butik inden for vand i haven. Med alt tænklig tilbehør på lager. Stort udvalg i koiér samt andre bassinfisk. Skal opleves
 

JL Havedesign

Klik: 3114  Gruppe: Anlæg Karakter
http://www.havetegning.dk
JL Havedesign har speciale i haveplaner og havetegninger. Hver haveplan udfærdiges individuelt med komplet planteliste med beskrivelser og flotte billeder af alle planterne.
 
< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >
Side 10 af 25